Gala Tinerilor Antreprenori Băcăuani

Gala Tinerilor Antreprenori Băcăuani

Săptămâna trecută,  mai exact joi 26 aprilie, a avut loc a 3 a ediție a Galei Tinerilor Antreprenori Băcăuani. Nimic nou până aici. Ce a fost nou e că am jurizat și eu, alături de alții. Sincer,  implicarea mea în acest proiect a fost mai simplă până acum, căci să jurizezi e o responsabilitate foarte mare, ca atare, despre criteriile după care am jurizat eu personal, am scris pe Facebook pentru că îmi place să fiu transparentă 🙂 (nu că mi-ar fi cerut-o careva 🙂 )

Dacă la prima ediție am fost invitată ca speaker dar nu am reușit să ajung căci de-abia născusem, la a doua ediție am fost partener media și un mare promotor al Galei căci mi se pare un proiect destul de curajos, și, sinceră să fiu, destul de isteț, ținând cont de perspectiva lui de desfășurare în viitor: tineri vor fi mereu, și mai ales tineri cu inițiativă. Mai mult, acum a luat și amploare județeană, asta după ce, la primele ediții, nominalizați (laureați) și câștigători au fost doar cei din Bacău.

So, până una alta, ne vedem la ediția  viitoare, da? 🙂

 

După 14 ani de marketing și vânzare directă, am pornit pe drumul antreprenoriatului cu dorința nebună de a schimba ceva în stilul de comunicare și marketizare autohton, nutrind speranța că pot aduce valoare mediului de business local, și nu numai. Pentru misiunea pe care mi-am asumat-o, în calitate de strateg de marketing și Personal Branding, mă recomandă perseverența, empatia și creativitatea, iar analiza și strategia sunt punctele mele forte.

Dar cel mai mult curajul. Pofta de evoluție.

După ce am trecut prin toate etapele evolutive ale meseriei, de la specialist de marketig local la director de marketing național,  mi-am înființat propia agenție de marketing, Brand&Build, prin care îmi doresc să sprijin la crearea și construirea de branduri durabile, consistente.

0 comments on “Gala Tinerilor Antreprenori BăcăuaniAdd yours →

Tu ce părere ai?