SOCIAL MOMS – Totul despre nutriția pediatrică

Al doilea eveniment Social Moms (alături de Lidl) pe anul acesta poate fi urmărit și prin live streaming, de acasă aici:  http://www.socialmoms.ro/eveniment/30/totul-despre-nutritia-pediatrica .

Tema evenimentului este una foarte interesantă și promovează o tematică extrem de importantă, nutriția.

Evenimentul din 22 februarie, căci atunci va fi, se numește, Totul despre nutriția pediatrică. De la diversificare și autodiversificare, la nutriția la preșcolari și scolari.

Locația este Hotel Marshal Garden și evenimentul va începe la ora 18.00 (dacă cumva ești din București și poți ajunge, să știi unde să mergi) Accesul în cadrul conferinte este gratuit pentru toți părinții.

 

Ca invitați vor fi:

dr. Irina Costache – Medic pediatru & blogger @pediatricblog.info

dr. Mihaela Niță – Medic Specialist Pediatru, consultant in alaptare certificat IBCLC

Alina Cîță Țibrea (mamamag.ro) – Blogger parenting – autodiversificare sau Baby Led-Weaning (BLW):

dr. Simona Carniciu- Medic specialist in diabet, nutritie si boli metabolice,

iar Ana Maria Ivan va face modera acest eveniment.

 

  Agenda evenimentului:

  • pricipiile diversificării clasice ale alimentației- avantaje și dezavantaje
  • principiile blw-avantaje și dezavantaje
  • practica autodiversificării/ rețete și trucuri
  • principiile de bază ale unei nutriții corecte la preșcolari și școlari
  1. Principiile BLW (autodiversificării). Avantaje și dezavantaje – cu Nita Mihaela, Medic Specialist Pediatru, consultant în alaptare: mulți părinți se gândesc cu teamă la acest procedeu. Mulți dintre ei s-au dovedit a fi curajoși în abordarea acestui nou curent, autodiversificarea. Principiile BLW urmăresc, în primul rând o autonomie a copilului în relația cu hrana.
  2. Practica autodiversificarii. Retete si trucuri – cu Alina Cîţă Ţibrea, blogger BLW si mama.
    Autodiversificarea a devenit o reală provocare pentru părinți, mai ales că la 6 luni este recomandată începere acesteia. Ii lăsăm pe copii să aleagă singuri, care sunt pașii catre o autodiversificare de succes și cum putem transforma masa bebelușului într-o distracție, va povesti Alina Cita Tibrea, blogger BLW si mamă. Alina ne va împartăți si câteva idei de rețete și ne va spune secretul unei autodiversificari reusite, din propria experiență.
  3. Principiile de bază ale unei nutritii corecte la prescolari si scolari – cu Simona Carniciu, Medic Specialist in diabet, nutriție și boli metabolice: alimentatia este o parte esențială din creșterea adecvată a copilului. Educatia si prevenția sunt esențiale in nutritia prescolarului. Este vârsta la care nevoile nutriționale sunt în crestere iar copiii își dezvoltă deprinderi și obiceiuri alimentare pentru tot restul vietii. Dr. Simona Carniciu, medic specialist în diabet, nutritie si boli metabolice, ne va iniția într-o discutie despre ce inseamna nutritia corectă la scolari si prescolari.

Așadar, nu uita – 22 februarie, ora 18: be there or go live 🙂

După 14 ani de marketing și vânzare directă, am pornit pe drumul antreprenoriatului cu dorința nebună de a schimba ceva în stilul de comunicare și marketizare autohton, nutrind speranța că pot aduce valoare mediului de business local, și nu numai. Pentru misiunea pe care mi-am asumat-o, în calitate de strateg de marketing și Personal Branding, mă recomandă perseverența, empatia și creativitatea, iar analiza și strategia sunt punctele mele forte.

Dar cel mai mult curajul. Pofta de evoluție.

După ce am trecut prin toate etapele evolutive ale meseriei, de la specialist de marketig local la director de marketing național,  mi-am înființat propia agenție de marketing, Brand&Build, prin care îmi doresc să sprijin la crearea și construirea de branduri durabile, consistente.

0 comments on “SOCIAL MOMS – Totul despre nutriția pediatricăAdd yours →

Tu ce părere ai?