Social Moms – Educația începe în uterul mamei

Joi, 15 martie poți avea acces la o altă conferință Social Moms, de data aceasta subiectul abordat fiind cum impactează nutriția și emoțiile mamei din sarcină sănătatea viitorului copil.

Toate actiunile intreprinse de mama in timpul sarcinii influenteaza in mod direct dezvoltarea fizica si emotionala a bebelusului.  Acestea au un impact semnificativ asupra fătului.

 Agenda:
Nutriția în sarcină si impactul ei asupra fatului: o nutritie corecta si echilibrata in timpul sarcinii va ajuta bebelusul sa se dezvolte armonios in burtica. Sanatatea fatului este influentata de cantitatea de nutrienti si mai putin de cantitatea de mancare.

Ce nutrtienti trebuie sa contina alimentatia femeii insarcinate si de ce este aceasta importanta pentru dezvoltarea fatului, ne va spune Carmen Andreea Radu, Consultant nutritie acreditat MMPS si MECTS si blogger @carmenradu.ro.

Evolutia bebelusului pe saptamani: fătul din burtica mamei, inca din a treia saptamana, incepe sa ia forma corpului uman, iar de la o luna acesta are deja creier si coloana vertebrala. Dezvoltarea fizica in burtica mamei este atent monitorizata de medici si in egala masura de parinti.

Care este evolutia bebelusului in burtica mamei si cum este influentata dezvoltarea anumitor organe si simturi, aflam de la dr. Elena Roxana Banica, Medic Specialist – Obstetrica – Ginecologie, specializat in medicina fetala.

Ce invata copilul inca din burtica mamei: știati ca bebelusul invata inca din burtica mamei si reactioneaza la sunete, la actiuni si activitati ale mamei? Chiar si muzica poate sa trezeasca bebelusului anumite reactii, aceasta fiind o forma de comunicare a gravidei cu fatul din burta. Ce influenta au sunetele, ce este periculos si ce este relaxant, care este reactia bebelusului la stresul mamei, care este rolul visului, si ce abilitati ar fi utile copilului pentru lumea in care urmeaza sa traiasca sunt intrebări la care va răspunde Gabriela Maalouf, trainer NLP pentru copii si parinti.

0 comments on “Social Moms – Educația începe în uterul mameiAdd yours →

Tu ce părere ai?