#BloggeriteBacau3

Santorini 2015.Vas de croazieră în Caldera.

12167066_1055985764419866_1971268849_n

“Caldera” (trad. caldeiră) “este craterul vulcanic care s-a format, prin surpare, în urma erupției unui vulcan.Cea de aici are 300 m adâncime și s-a format în urma celei mai mari erupții a tuturor timpurilor: un volum de lavă de 2 ori mai mare decât Luna a erupt, modificând mare parte din zona de coastă a Mării Egee.Și nu numai ” .

( 🙂 Mai multe detalii găsești aici ).

“Caldera formată aici este, precum se vede, plină de apa mării.

Toate vasele de croazieră care acostează în această zonă nu ancorează niciodată din cauza acestei adâncimi, așadar rămân cu motoarele pornite, la capacitate minimă.”

În timp ce ghid(a) de pe velieră ne povestea despre cum s-a format caldera, mă uitam indignată la vasul de croazieră care era  la mică distanță de noi.Pentru prima oară un vas de croazieră nu-mi mai stârnea curiozitatea, nu mă mai chema la el (unul din visurile mele e să petrec pe mare 10-15 zile pentru a vizita mare parte din coasta Europei). De data aceasta mi-am dat seama că avem mai mult de atât în comun: semănăm 🙂 . Sau cel puțin așa mă simt eu – ca un un vas mare, care plutește într-unul din cele mai minunate porturi din lume, în liniște, cu motoarele pornite, dar  la minimum.

În a 7 a lună de sarcină, mai mult fericită decât alive, cu 13 kilograme în plus câștigate asumat și sănătos, cu mărimea L la purtător în loc de S (gazela de mine 🙂 )) ), cu multe idei și proiecte în cap, dar cu motoarele la minimum (și cred că asta s-a resimțit și în activitatea mea pe blog sau în online) – cam asta era imaginea asupra mea când am plecat la #BloggeriteBacău3, un meeting cu mare parte din bloggerițele din Bacău, pe care trebuie să recunosc nici eu nu le cunoșteam, căci de, spațiul cybernetic este mare 🙂 . Funcționează scuza ? 🙂

Nu mi-am proiectat așteptări deloc. Am înțeles că este foarte sănătos pentru mine să nu am așteptări de la alții căci ar însemna să pun pe umerii lor o povară pe care ei poate nu vor să și-o asume, dar și pentru că astăzi sunt și fac exact ceea ce îmi doresc de la viață pentru a fi fericită (absolut tot) .Așadar efectiv m-am dus.Și da, cu motoarele la minimum 🙂 .

Și ce am descoperit a fost fantastic – o gașcă de femei împlinite, reale. Autentice. Femei cu visuri mari și vorbe grele, cu un milion de curiozități și tot atâta poftă de viață.Exact cum sunt eu de fapt (sau cred că sunt 🙂 – și pisoiul se crede Leu, da? 🙂 ).

Uff… ce dor mi-e acum, în liniștea unui mix de chill out de pe youtube, de forfota aia 🙂 .Cumva îmi amintește de discuțiile picante din Sex and the City după care sunt sigură că noi, femeile, tânjim în secret 🙂 .

Așa că în articolul de față ți le prezint pe Samanth-ele, Charlott-ele și Mirand-ele ( 🙂 ) mele  din episodul cu numărul 3 🙂 :

Adina – septembriejoi.com

Alina – www.justanangel.net

Cristina – kaysha.net

Ruxandra Diana – unbalcialdesertaciunilor.wordpress.com

Elenamujo.ro

Alexandra – aleksuta-alexa-justme.blogspot.ro

Cristina P. – cristinapintilie.wordpress.com

Sonia – odileworecashmere.wordpress.com

Mihaela – frumusetedemancare.blogspot.co.uk

Elenabycore.ro

Roxana – roxalia.wordpress.com

Claudia – lecturisiarome.ro

Deea – deea-d.blogspot.ro

Daniela – intrelumi.ro

ps: decide tu care și cum 🙂

P1240947

#BloggeriteBacau3 – eveniment organizat cu sprijinul  C-THRU, ElmiplantFamous Luxury Perfumes, Str8SelgrosBacau, Pretty byElenaLupu, Ziaja.

Multumim Beraria cu Noroc  pentru găzduire.

 

 

 

15 gânduri despre „#BloggeriteBacau3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.